Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl


Tot 10 juni 2019 alle Paper pack 4 halen = 3 betalen
(het wordt berekend als 25% korting op elek 4 paper pack)

27 januari 2019

The Adventure Begins with Astrid Zwaan.............


Vandaag op het blog van Scrapplezier een design met één van nieuwste Kaisercraft lijnen Let of Let's go, voor dit design heb ik gebruik gemaakt van de 12"x 12" dessinvellen uit de Let's go Paper Pack waarbij je een extra bonus vel ontvangt!! Ik heb gekozen voor de avontuurlijke kleuren die omringt worden door bruin, grijs, blauw, wit en zwart....


Let of Let's go staat voor:


Pak je koffers in, het is tijd om de grote avontuur te proeven! Inspirerende citaten, bagagelabels en reissymbolen, Let? S Go laten je dromen over je volgende grote avontuur naar Londen, New York, Melbourne en overal tussen!
 
Voor de basis van mijn layout heb ik twee layers gebruikt, 1 dessin vel "Cities" en wit Bazzill cardstock, het witte cardstock is aan alle kanten 1.5 cm korter dan de onderste layer. Ik heb gekozen voor 1 foto die gemat is met een stukje dessin vel uit dezelfde collectie. Tevens is de foto voorzien van tekst strips verhoogd en niet verhoogd. Voor de rest van het design heb ik gekozen voor tag's die tevens uit de collectie komen namelijk het dessin vel "Bag Tags" 
De tekst strips boven en onder de foto zijn gestikt met de naaimachine, deze papieren tekst strips vind je onderaan de dessin vellen uit deze collectie.
 
 
Hier en daar in het design worden de tags afgewerkt met collectables en wood veneer uit dezelfde Let of Let's go Collectie van Kaisercraft.Let of Let's go is een geweldige reis collectie maar ook een zeer aantrekkelijke collectie waarbij kinderen hun goals verwezelijken!!!  Zowel voor jongens als voor meisjes maar ook voor gezinnen of bezienswaardigheden.


Ik heb jullie met dit design willen laten zien dat niet altijd bloemen, bling bling of andere opvallende dingen tot een mooi design kunnen leiden. Alleen papier zegt in dit geval ook heel veel. Bedankt voor het kijken en tot gauw.....

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...