Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl


Tot 10 juni 2019 alle Paper pack 4 halen = 3 betalen
(het wordt berekend als 25% korting op elek 4 paper pack)

24 januari 2019

Kaarten Inspiratie Challenge #49......


Vandaag op het blog van Scrapplezier de nieuwe Kaarten Inspiratie Challenge, deze maand hebben wij gekozen voor een Inspiratie foto met een thema. Het thema voor deze maand is ter Nagedachtenis van de 1893 afgeschoten grote grazers Oostvaardersplassen. De kleuren mogen wit zijn maar mogen ook naar eigen creativiteit ingevuld worden.

*****
De spelregels zijn Simpel

- maak een kaart of een project aan de hand van de kleuren uit de inspiratie foto en hanteer het Thema. - publiceer jouw kaart of project op je blog en plaats de link in onze challenge.
- vergeet niet de challenge te noemen in jouw blogpost. - gebruik Inlinkz en alsjeblieft alleen de link naar jouw blogpost en niet naar jouw gehele blog.
- de challenge is open tot 20 februari 2019, wij publiceren de winnaar en de top 3 op 22 februari 2019, vergeet niet dat wij alleen een Top 3 kunnen samenstellen bij 5 of meer deelnemers.
- de nummer 1 van de Top 3 wint een cadeau bon van 10 euro die beschikbaar wordt gesteld door Scrapplezier.nl.    Have fun!!!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb mijn bijdrage geplaatst! Zie dat er niet veel bijdrages staan en hoop dat er wel meer gaan komen want dit moet toch iedereen aan het hart gaan wat een drama daar gebeurt, alleen daarom al doe ik mee aan deze challenge!
    Lieve freubelgroetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Via Freubelmina (Wilma) kwam ik bij jullie challenge terecht. Mooi bedachte challenge en ik hoop dat er nog meer kaartenmaaksters mee gaan doen.
    groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...