Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

10 juli 2018

Inspired by Color Juli 2018......


Vandaag de nieuwe Inspired by Color challenge op het blog van Scrapplezier, deze challenge is speciaal voor de Layout Makers onder ons. Een challenge met deze maand een Moodboard : Raspberry Green colors!!

Laat je inspireren door ons team :

Debby Pulford


De kleuren van het moodboard worden rijkelijk vertegenwoordigd op de uitwerking van Debbie's layout, het layout staat in het teken van Debbie zelf en de kleine dingen waar zij van geniet in leven. Naast de papier en die-cuts wordt er een vleugje mixed media aan het layout toegevoegd!!

Cathy SandersCathy's layout has some pink and green Kaisercraft papers on it, but also has a few techniques to add interest. There is stamping, hand stitching, texture paste and ink. All these various techniques lend themselves to the layout and don't detract from the beauty of the photographs.

*****

De regels zijn Simpel

- maak een layout geinspireerd door het thema - Inspired by color.
- publiceer jouw layout op je blog en plaats de link in onze challenge.
- vergeet niet de challenge te noemen in jouw blogpost.
- gebruik Inlinkz en a.u.b alleen de link naar jouw blogpost en niet naar jouw hele blog.
- de challenge is open tot 6 augustus 2018, wij publiceren de winnaar en de Top 3 op 8 augustus 2018, vergeet niet dat wij alleen een Top 3 kunnen samenstellen bij 5 of meer deelnemers.
- de nummer 1 van de Top 3 ontvangt van ons een cadeau bon van 10,00 euro die beschikbaar wordt gesteld door Scrapplezier.nl

Succes!!!! 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...