Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

18 juni 2017

RHS Prefects met Deb Pulford.......

Vandaag op het blog een schitterend layout van Deb, prachtige rood-blauwe kleuren in combinatie met een witte background waardoor het designpapier geweldig tot zijn recht komt. De collectie waar ik het over heb is de schitterende "Chasing Rainbows" van Kaisercraft.


Zoals jullie kunnen zien heeft Deb voor een witte ondergrond gekozen die een afmeting heeft van 30.5 x 30.5 cm, de randen heeft zij gedistressed met een distress tool. Voordat het design gemaakt wordt heeft Deb op drie plaatsen texture aangebracht door middel van een stencil en Dots and Dashes with Nuvo Embellishment Mousse in een Marine blauwe kleur.

 De layers onder de foto zijn afkomstig uit het 6.5 x 6.5 inch papierblok van dezelfde collectie, de layers zijn geschreurd/gedistressed en naar eigen inzicht neergelegt voordat de foto word bevestigd, onder en tussen de layers heeft Deb verschillende collectables bevestigd zodat er èèn geheel ontstaat. 

 
Dit stukje design wordt tussen de drie texture blokken bevestigd, daarna kan de finishing touch van het layout beginnen die door middel van tekst strips (collectables), wood veneer en een titel tot stand komt.


Wat een prachtig layout met geweldige elementen, ik hoop dat jullie door middel van dit layout ook geinspireerd zijn geraakt om ook eens lekker creatief bezig te zijn met de geweldige collecties van Kaisercraft.  

2 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...