Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

20 juni 2017

Every Flower that opens met Cathy Sanders......

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtig dubbel layout van Cathy, dit is toch wel èèn van haar specialiteiten. Dit design is opgebouwd met de prachtige "High Thea" collectie van Kaisercraft.


Voor de basis heeft Cathy gekozen voor 30.5 x 30.5 cm wit cardstock, die op verschillende plaatsen met inkt bewerkt is. Aan de onderzijde van het dubbele layout heeft Cathy gekozen voor twee stroken papier uit de collectie "High Thea"! Daarna is er op het dubbele layout een collage van foto's aangebracht met schitterende bloemen uit Cathy haar tuin. De drie vogeltjes op het layout zijn gestempeld op papier wat Cathy eerst heeft voorbewerkt met inkt net als het middenstuk van de foto collage. 
Een zeer pakkende titel die precies aansluit op de foto die Cathy voor dit dubbele layout heeft gebruikt.

Extra embellisments die aangebracht zijn op dit project zijn kleine knoopjes, pearls en een handgeschreven tekst een een stikrand boven de border.

Zoals altijd weer een prachtig design die uit de handen van Cathy te voorschijn komt, vol inspiratie, ideeën en technieken. Bedankt voor het kijken en tot gauw!!

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...