Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

14 juni 2017

Published met Cathy Sanders......

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtig layout gedesigned met een prachtige collectie van Kaisercraft "Hippy Girl" & "Chanteuse". Prachtige roze en dove kleuren die wel heel dicht bij het moodboard van afgelopen zaterdag komen.


De titel van het layout heeft te maken met de foto die gebruikt is op het layout, Cathy haar werk is in het verleden ook gepubliseerd een een prachtig tijdschrift. Waar elke scrapbooker onwijs trots op is!!

Zoals jullie kunnen zien is de basis 30.5 x 30.5 cm daarop bevinden zich meerdere layers, om een extra effect aan te brengen op haar project heeft Cathy ervoor gekozen om drie delen te voor zien van een gestikt randje. De uiteindes van alle layers zijn gedistressed met inkt, het project is voorzien van tekst strips en de foto is gemat, al deze technieken zorgen ervoor dat het resultaat er zeker mag zijn.

Wederom een prachtig layout van Cathy, zeer inspirerend wat je allemaal kan doen om een project eigen te maken. Bedankt voor het kijken en laat Cathy weten wat jij van haar werk vindt!!

Fijne woensdag en tot gauw!!

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...