Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

12 juni 2017

Boy's will be Boy's met Deb Pulford.......

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtig layout die naast een mixed media kit ook tot stand is gekomen door middel van een Kaisercraft Stencil!!


Voor de basis van dit layout gebruikte Deb een 30.5 x 30.5 cm wit cardstock vel, om het layout goed van start te laten gaan heeft Deb eerst de positie van de foto bepaald en meteen gemarkeerd op de basis. Door middel van een liniaal en een markeerstift tekende Deb van boven naar beneden en van links naar rechts drie banen en verdeelde de ruimtes in 3 bij 3 centimeter. Hierdoor ontstaan vierkantjes. Deb heeft niet alleen op de positie van de foto gedaan maar ook aan de rechter en linker zijdes van de basis.

Door texture aan te brengen op je basis heeft Deb zwart acrylverf gemengd met texture past en in samenwerking met een "6 x 6 designer template/stencil - Spotty" een aantal van deze vierkantjes bewerkt. 
Daarnaast zijn de andere vierkantjes bewerkt met designpapier, acrylverf, cijfers, sterren en pailletten. Om aansluiting te vinden met zowel links als rechts wordt voor de plaatsing van de gematte foto de basis met een kwast en zwarte acryl verf bespetterd. Omdat de ruimte aan de rechter kant tussen de foto en rechterzijkant groter is maakt Deb hier ook tevens gebruik van designpapier, doiley, een doorzichtige tekst strip, journaling cards, pailletten en tandwieltjes.
Wat een prachtige mixed media layout waarbij Deb maar 1 Kaisercraft produkt heeft gebruikt en wat voor produkt want deze komt wel heel sterk naar voren en vormt het grootste gedeelte van de basis!!

Ik hoop dat jullie door middel van dit layout ook geinspireerd zijn geraakt om toch een out of the box te denken qua stijl die jullie zelf hanteren en daar bedoel ik mee dat scrappen niet altijd alleen maar te maken heeft met papier.

Bedankt voor het kijken en tot over twee dagen!!!

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...