Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

6 februari 2017

Valentijnshart met Lilian Sevriens.....

Valentijns dag staat voor de deur, Lilian kan niet wachten om haar designs met jullie te delen, veel rood en hartjes liggen te trappellen om zich te presenteren.
Voor het design heeft Lilian gebruik gemaakt van een MDF Hart Album Kaisercraft, DesignPapier van Kaisercraft, Digi afdruk van Mo Manning, Stansen en Stempels van Marianne Design en Joy, Embossing mal van Cuttlebug, Rhinestones Words Kaisercraft en Markers van Zig Clean Colors.


 De basis van dit Valentijshart is 1 mdf pagina uit het MDF Hart Album van Kaisercraft, deze pagina heeft Lilian bekleed met Kaisercraft design papier. Hierop heeft zij verwerkt twee layers of designpapier uit dezelfde Kaisercraft collectie een een digi plaatje van Mo Manning. Die Lilian heeft in gekleurd met markers van Zig Clean Colors!!


De rode hartjes op het project komen met een stans van Marianne Design tot stand, de hartjes die naar voren poppen zijn door middel van een embossing mal van Cuttlebug tot leven gekomen....je creeërd hiermee een extra patroon en effect!!
De luchtballon komt uit de collectie van Joy, deze is aangebracht op het project op een bepaalde hoogte zodat je een zwevend effect krijgt.

  
De liefdes-tekst mag natuurlijk niet ontbreken deze is door middel van een Joy stempel tot stand gekomen. Het geheel is afgemaakt een plak parels en een titel die in zijn geheel bestaat uit Rhinestones!!

Prachtig valentijns project, lilian en ik hopen dat jullie hiermee ook kriebels krijgen om zo je eigen valentijns project te maken voor een stille aanbidder!!

Bedankt voor het kijken en tot gauw......   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...