Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

8 februari 2017

Love you met Anneke Suykerbuyk.....

Vandaag een Valentijnskaart van Anneke op het blog van Scrapplezier!! Wat is er niet leuker om je voor deze speciale dag jezelf een beetje uit te dagen. Anneke vond haar uitdaging in het digi stempeltje van "Some odd Girl", met name de kat was een uitdaging maar ook van dichte ogen naar open ogen. 


Het prachtige Valentijns papier "Made with Love" is afkomstig uit de Kaisercraft collectie, heel vrolijk en super geschikt voor je/een geliefde!! In Anneke's geval de liefde voor haar huisdieren. De basis van deze kaart is een mooie zachte paarse kleur cardstock, daarop bevinden zich 3 lagen designpapier, tussen de lagen door bevind zich een gouden uitgeposte hartjes rand die door middel van een pons van Whiff of Joy tot stand is gekomen....De embellisments van deze kaart zijn hartjes, tekst strip en parels
De tekst strip is zelf gemaakt met een stempel en een stukje papier en verfraaid het grote hart op het ingekleurde digi stempeltje.


Wat een inspiratie voor aankomende Valentijsdag, met name laat Anneke goed zien dat je met wat oudere Kaisercraft collectie's nog heel veel kan doen!!

Bedankt voor het kijken, geniet van alle creatieve uurtjes!!
 

2 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...