Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

16 februari 2017

Happy Valentine's Day met Anneke Suykerbuyk.......

Deze week is helemaal in het thema van de Liefde door Valentijn! Voor Anneke een prachtige gelegenheid om voor haar vriend ook iets unieks te maken, met stempeltjes uit de oude Whiff of Joy collectie die zij natuurlijk inkleurde met Copics kwam zij tot dit prachtige project!!


Voor het kaartje gebruikte Anneke Craft Basis Cardstock, daarop verwerkte zij de prachtige collectie "Made With Love" van Kaisercraft. Anneke bewerkte de hoeken met een hoekpons waardoor het kaartje mooier tot zijn recht komt.
 

Voor de voorkant van de kaart heb ik een frame uit het papier gehaald waarin Anneke een hart heeft bevestigd, dit haart heeft zij van te voren bestempeld met Valentijns stempeltjes. Daarboven op bevestigd Anneke een ingekleurd meisje en versierde zij de rest met hartjes parels.


 Voor de binnenkant van de kaart heeft Anneke het tweede ingekleurde meisje gebruikt, maar eerst heeft zij de basis bekleed met de "Made With Love" collectie van Kaisercraft. Door het ingekleurde meisje verhoogd aan te brengen ontstaat er een soort van Pop-Up kaartje. Om het meisje wat extra details mee te geven heeft zij haar versiert met glitters, hartjes en parels.

Na het aanbrengen van een tekst is het kaartje klaar en zie hoe Anneke's Happy Valentine's Day kaart is geworden....een Plaatje!!


 Zeer inspirerend voor Valentijnsdag!! De basis van deze kaart kun je natuurlijk bekleden met allerlei thema's. Bedankt voor het kijken en tot de volgende post!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...