Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

18 februari 2017

Bedankt tot gauw Veronika Galenko.....

Ik schrijf dit blogpost met gemengde gevoelens, aan de ene kant Yeahhh weer een prachtige kaart van Veronika en ander kant ga ik jullie mee delen dat Veronika een lange break heeft aangekondigd  of zij terug komt als designer van Scrapplezier is nog niet duidelijk. 

Vandaag wil Veronika toch een onwijs mooi en prachtig project met jullie delen, gedesignd met een prachtige collectie van Kaisercraft, washi tape, stempels, charme, bloemen, die-cuts en tekststrips....


Een prachtige mannen kaart met een steuntje in de rug, met het drieluik design kan je alle kanten op, gewoon als kaart maar ook als cadeau kaart. Zoals jullie kunnen zien is ook de binnenkant weer voor zien van design papier maar ook voorzien van washi tape zodat het èèn geheel blijft!


Met het design van deze kaart kom je goed af van je restjes papier die vele scrapbookers hebben...tonnen vol...

Langs deze weg wil ik Veronika Galenko onwijs bedanken voor al haar projecten die zij de laatste twee jaar aan ons heb laten zien, maar ook de drijfkracht en inspiratie die zij in haar projecten heeft  gestopt. Ik heb genoten van al jou werk en ga je zeker missen!!

Bedankt voor het kijken en tot 20 februari 2017!!  

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...