Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

4 januari 2017

Knuffel met Lilian Sevriens............

Ik weet niet of het jullie al is opgevallen maar vandaag mag ik het officeel bekent maken dat Lilian Sevriens vaste DT-er is geworden van Scrapplezier.nl, ik wil haar namens de rest van de meiden, Helena en mezelf maar ook namens alle volgers van Harte Welkom heten!!!!

Vandaag neemt Lilian ons mee in de mallen van Dutch Doobadoo, waarmee zij een te gekke kaart heeft ontworpen met een speciale vorm. De basis is van Craft Cardstock die voorzien is van een stuk Kaisercraft dessin papier, deze laag heeft dezelfde vorm maar is net is kleiner zodat je de basis blijft zien.


Het meisje is een stempel van Gorjuss, deze heeft Lilian ingekleurd met Zig Clean Colours, en is daarna uitgestansd met een ovale mal van Crealies. 


Als dit ingekleurde meisje is bevestigd kan je met de afwerking van de kaart beginnen Lilian heeft voor de volgende embellisments gekozen : burlap, bloemen, tekststempels en pearl-pen.De mooie tekst stempels van Karin Joan passen geweldig bij het design, Karin Joan heeft deze speciaal ontworpen voor de collectie van Marianne Design. Met deze tekst stempels legt Lilian de laatste hand aan design!!

Ik hoop dat jullie genoten hebben van het eerste DT design van Lilian, genoeg inspiratie om lekker voor jezelf aan de slag te gaan!!

Bedankt voor het kijken.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...