Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

6 januari 2017

Always Cake Time met Anneke Suykerbuyk......

Vandaag wil Anneke met jullie delen een kaart die door middel van kleurtechnieken in samenwerking met copics tot stand gekomen is. De kleurtechnieken zijn toegepast op de Cupcake in het middel van de kaart.


De basis van deze kaart is van Wit Cardstock, de layer die daarop bevestigd zijn uit één van de prachtige Kaisercraft collecties. De kleurtechnieken die toegepast zijn op het digitale cupcake plaatje zijn super goed te zien, je kan heel goed zien dat er van licht naar donker is gewerkt waardoor er een schaduw zijde ontstaat. Tevens komen hierdoor de kleuren dieper en duidelijker naar voren. 


Nadat alles op zijn plek gelegd is en bevestigd is qua layering en ingekleurde afbeelding, kan de afwerking beginnen voor de afwerking heeft Anneke gekozen voor een die-cut titel, een doiley, burlap en groene parels.

Het blijft toch steeds weer inspirerend om te zien hoe Anneke maar ook vele mede scrapbookers de technieken rond om de copics of andere markers aan ons laten zien...ik vind het bijzonder knap!!

Bedankt voor het kijken en geniet van alle creatieve momenten..... 

2 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...