Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

30 december 2013

Happy New Year

Lieve volgers,

De laatste dag van het jaar is al weer aangebroken. Ligt het aan mij of is 2013 voorbij gevlogen? Het was een jaar waarin we met de designers op creatief gebied weer veel verschillende dingen hebben laten zien aan jullie. Ook erg gezellig waren de online crops en de diverse challenges en swaps!

Helaas is 2013 ook het jaar waarin we afscheid hebben moeten nemen van Yvon en Alida als designer.
We vinden dit erg jammer maar willen hen via deze weg nogmaals bedanken voor al hun inzet, alsmede voor de inspiratie die zij ons gegeven hebben door het laten zien van hun mooie creaties!

Natuurlijk is december ook de maand om over het nieuwe jaar na te gaan denken.... we willen jullie natuurlijk graag blijven verrassen met mooie nieuwe creaties en activiteiten. Zoals je al hebt kunnen lezen op het blog en forum gaan we dit oa doen met nieuwe designers. De DT-call hiervoor staat nog steeds open dus als het je leuk lijkt om eens voor Scrapplezier te creëren kun je je werk nog inzenden. Hieronder de link met de informatie:
Het is tijd voor een creative oproep

Een ding kunnen we jullie al wel verklappen, en dat is dat Sonja ons in het nieuwe jaar gaat versterken in het team. Haar werk kun je al in januari en februari zien op het blog. Sonja, welkom van ons allemaal!

Verder hebben we voor jullie nog meer leuke inspiratie op het blog de komende tijd want we hebben een aantal bekende nationale en internationale scrappers bereid gevonden om hun creaties te laten zien bij ons!
Ook gaan we in 2014 natuurlijk door met de kaart en lo challenges, en op het forum o.a. met de secret scrap lift en ATC swap.

Helena, Astrid, Sonja en ik hopen jullie dan ook ook in het nieuwe jaar veel en vaak te mogen begroeten op ons blog en/of forum!

Natuurlijk kunnen we het niet laten om het jaar uit te luiden met een creatieve groet aan jullie allemaal!

Helena:Brigitta:Astrid:


Dat 2014 een jaar mag zijn van gezondheid, geluk, vrede, creativiteit en succes, en dat jullie wensen uit mogen komen!

Groetjes,

Helena, Astrid, Brigitta
.

1 opmerking:

  1. Dank voor het hartelijke welkom, Helena, Astrid en Brigitta! Ik ga mijn best doen om iedereen het komende jaar te inspireren en te verrassen.

    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...