Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

24 november 2013

Kaartenchallenge #17

Ook deze maand is er weer een winnaar uit de bus gekomen, helaas iets minder deelnemers dan de vorige maand, maar toch genoeg om een winnaar te kiezen. Iedereen die mee gedaan heeft mag deze blinkie op haar blog plaatsen.

Na wat heen en weer gemaild te hebben, met de andere dt-leden is deze top 3 eruit gekomen.
Cynthia, Annemarie en Lisanne.

Helaas kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is deze keer geworden Cynthia met haar mooie CAS kaart,   zei mag contact opnemen met dt@scrapplezier.nl dan kan Helena je een prijs toe sturen en als je wilt mag je dan ook meteen aangeven als je voor de volgende keer mee wilt doen als speciale gastdesigner met de challenge. Dit mag maar als je niet wilt wordt dit gerespecteerd.

Natuurlijk mag jij de de blinkie voor winaar op je blog zetten.

De challenge is deze keer een kleurenopdracht. Ben benieuwd wat iedereen er mee gaat maken, heb bewust wat warme tinten gekozen die je met dit warme weer wel van pas komen. Je mag natuurlijk voor de kleur iets afwijken het gaat meer om grijs, groen, rood/rosé, beige en rosé achtige tinten.


Special Gastdesigner Margo, maakt deze super mooie kaart voor ons omdat ze winnaar is geworden van de vorige challenge. Margo bedankt voor je mooie bijdrage.

Enkele mooie details van Margo`s kaart. Kijk maar eens hoe mooi deze magnolia is 
ingekleurd, geweldig toch.


Dan de kaart van onze Gast designer van November/december Henriëtte. En mooie vrolijke kaart.



Dan de kaarten van onze vaste designers Alida, Brigitta en Yvon. Alle drie weer zo verschillend dat is net zo leuk aan zo`n uitdaging als deze.

 Alida heeft ook een mooie binnenkant erbij gemaakt zoals jullie kunnen zien.

Brigitta heeft een hele mooie schommelkaart gemaakt, met ene mooie gehaakte bloem er bij.

Yvon, ikzelf heb deze keer een klassieke kerstkaart ervan gemaakt, weer eens wat anders dan mijn strakke werk, van de laatste tijd.
  

Iedereen kan weer meedoen met deze challenge die tot 21 december loopt klokslag 24.00 uur sluit de inzending en dan wordt de winnaar de 24ste bekend gemaakt (Bij minimaal 5 deelnemers).
Hieronder kan je je werk linken.

4 opmerkingen:

 1. Geweldige uitwerkingen, waar halen jullie deze inspiratie vandaan.....TOP!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn stuk voor stuk geweldig, heel verschillend en allemaal zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Top3 gefeliciteerd en Cynthia met haar prijs. Het dt team heeft echt mooie diverse kaarten gemaakt en Margo nogmaals bedankt voor je gast dt-schap

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt allemaal heel verschillend geworden.. zo leuk om te zien dat iedereen iets anders als inspiratie uit dezelfde foto haalt. Vindt de kaart van Margot echt een plaatje!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...