Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 november 2013

Hangertjes van toiletrollen


Een paar weken geleden liet ik jullie een minialbum zien wat ik maakte van toiletrollen. Vandaag laat ik jullie weer een projectje zien met deze rollen en wel hangers waar je bijvoorbeeld snoepjes in kan doen of een klein cadeautje om iemand cado te geven. Of  vullen met potpourri of lavendel om in de kast of op het toilet te hangen. Ik heb voor de foto een vogeltje en vlinder erin gezet.

Het papier wat ik heb gebruikt is de Pickled Pear collectie van Kaisercraft en taartrandjes. Ook heb ik mijn rozettenstans van Tim Holtz weer eens uit de kast gehaald. Ik vindt het nog steeds hele leuke embellishments die werkelijk op ieder project toe te passen zijn omdat je ze natuurlijk helemaal in de kleur en stijl kan maken die je wil. Wat blaadjes en bloemetjes en wat kant maken het af. Aan de achterzijde heb ik het simpel gehouden door er een doily uit een oud tafel kleed op te plakken. 


Om deze hangertjes een beetje shabby tintje te geven zijn de groene blaadjes voorzien van een laagje gesso en zit er achter enkele bloemetjes wat verbandgaas.
Groetjes Brigitta

Gebruikte materialen:

Pickled Pear papier Thyme
Tim Holtz Rosette Die
Bloemen gerbera petals taupe
Thanks for coming by. Comments are always welcome... Bedankt voor je bezoek. Wij zijn blij met reacties... Obrigada pela visita. Recados são sempre bem-vindos... Creatieve groetjes van Brigitta en het designteam van ScrapPlezier.

4 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...