Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

16 september 2013

Just a Note

Ja, ik was dus aan het bedenken wat ik nu eens zou maken als DT werk voor ScrapPlezier, je wilt wel eens wat anders dan een LO of kaart laten zien. Kwam toen op het idee om een notitie boekje te maken. Eigenlijk een post it blokje met een kaft erom heen, kan natuurlijk ook gemaakt worden met een notitieblokje, maar deze had ik liggen.

De bloem voorop is trouwens gemaakt van 2 doily stansjes de eerste is gewoon opgeplakt en de 2de nat gemaakt en verfrommeld en zo laten drogen zo krijg je een leuk effect ermee.

Voorkant.

Binnenkant.

Binnenkant zonder notitieblokje.

Voorkant (op zijn kop) en achterkant.

Gebruikte materialen, Craft cardstock, paperpad van madam Boutique (Kaisercraft natuurlijk), washi tape copper dots, 2 houten pijlen, houten vrouwen figuurtje, stans french pastry tiny doiley en de binnenzijde de grotere versie hiervan de french pastry doiley, de tekst is gestempeld met de stempel uit de set thinking of you van kaisercraft, leuk setje tekst stempels en leuk geprijst. Memento inkt zwart. De randjes heb ik allemaal beinkt met bruine inkt en de brad is wel van Kaisercarft maar uit de eigen voorraad.

Creatieve Groetjes Yvon...

2 opmerkingen:

  1. erg leuk gemaakt, een beetje een vintage boekje is het geworden, leuk idee ook om cadeau te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi gemaakt Yvon,
    een leuk cadeautje,
    groetjes,
    Wiebine

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...