Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

16 augustus 2013

Lets Eat


Onze gast designer miriam heeft een mooie layout over legoland gemaakt.

Ondanks het warme weer  van de afgelopen weken heb ik toch heerlijk zitten te scrappen. Ik heb deze keer een layout gemaakt.


Toen wij een paar jaar geleden naar Denemarken zijn geweest moesten we natuurlijk ook een bezoek brengen aan legoland in Billund. Ik bleef toen foto’s maken van alles wat ik zag wat ze van legosteentjes hadden gemaakt. Zo ook deze kok die bij een restaurant buiten stond om je uit te nodigen om te komen eten.

De basis is gemaakt op Craft cardstock. Ik heb diversen strookjes desingpapier, Kaisercraft paperpad “Nan’s favorites collection" gesneden en heb deze over elkaar gelegd. Onder de foto heb ik een randje geplakt. De diversen die-cuts ook uit de paperpad heb ik met 3D foam opgeplakt,dit heb ik ook met de kleine foto gedaan.

De titel “Lets eat” heb ik gemaakt van chipboard letters. Deze heb ik eerst zwart gemaakt met een paint dabber black en daarna heb ik er embossingpoeder op gedaan. Dit heb ik als volgt gedaan: als eerste heb ik een letter in de embossing inkt (Ranger distress embossing inkt) gedaan en daar heb ik de emmbossingpoeder erover gedaan. Vervolgens heb ik met een heattool de embossingpoeder verhit. Daarna heb ik de letter nogmaals door de embossingpoeder gehaalt (omdat de embossingpoeder nog warm is blijft de nieuwe laag erop zitten) en weer verhit. Dit heb ik nog een paar keer herhaalt tot dat ik het gewenste resultaat had. De snor en het handje heb ik op dezelfde wijze gedaan.Vervolgens heb ik de layout afgewerkt met een filmstrip, twine groen en brads.

 Groetjes Miriam...

6 opmerkingen:

 1. Super mooie layout en leuk die titel zo gemaakt.
  Groetjes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Projekt Miriam.....hoe jij de letters en de snor heb bewerkt vind ik onwijs gaaf!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke LO Miriam, die letters zien er geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je dames,ik heb er ook met heel veel plezier deze layout gemaakt.

  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuke LO, leuke foto ook. 't Is een mooi geheel zo!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...