Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

30 april 2013

LO met Marigold!

Vandaag vanwege kroningsdag helaas geen koninklijke lay out, maar wel 1 met een vleugje oranje.
Als inspiratie heb ik een sketch van het blog van Kaisercraft gebruikt, elke zaterdag staat er een sketch op hun blog. Ik heb gewerkt met de mooie nieuwe lijn van Kaisercraft, Marigold. De basis is een vel ecru cardstock en zowel de foto's als het dessinpapier heb ik ook nog gemat op oranje achtig cardstock. Op 1 van de strookjes onderlangs heb ik een lijn (pearl strip) met pearls geplakt.
Uiteraard heb ik weer gebruik gemaakt van de mooie cheery linn stansjes voor de blaadjes, de vlinder en de swirl. Ik heb de blaadjes en de vlinder gekleurd met distress inkt in oranje en groentinten.
De swirl heb ik gestanst uit foam en bewerkt met crackle paint lichtgroen, crackle paint houdt goed op foam, distress inkt veeg je zo weer uit.
De bloemen heb ik ook gekleurd met distress inkt en daarna een glanslaagje gegeven met glimmermist, in het midden een mooi groene pearl. Rondom de bloemen heb ik ook nog 2 bloemen gestempeld en uitgeknipt.
In de rechterbovenhoek heb ik met modeling paste en een template een swirl aangebracht en daar een collectable  uit de lijn Marigold verhoogd opgeplakt.
Ik hoop dat ik jullie op deze kroningsdag wat heb kunnen inspireren, maak er een gezellige en bijzondere dag van.
Creatieve groetjes van Alida.

2 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...