Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

4 december 2012

Stempelkaarten Clean & Simple!

Met de mooie stempelsets van KaiserCraft die horen bij de papierlijn Peri Winkle heb ik een aantal Clean & Simple (CAS) kaarten gemaakt. Voor mij wel een uitdaging, want ik ben normaal van veel en vol. Maar deze stempels lenen zich er wel heel mooi voor.
Ik heb 4 condoleance kaarten gemaakt, geen fijn onderwerp, maar soms zo nodig om te versturen en hartverwarmend om te krijgen.
De basis van alle 4 de kaarten is een ecrukaart, 3 keer vierkant en 1 keer rechthoekig. Ik heb met paarse stazon gestempeld en sommige stempels heb ik gemat op paars cardstock en met 3D tape opgeplakt.De teksten heb ik bij een paar kaarten aan de binnenkant gestempeld. KaiserCraft heeft een heleboel mooie kleine clear tekststempels voor kleine prijsjes.
Deze kaart heb ik met bruine stazon gestempeld en er met 3D tape een mooie die cut op geplakt.

Ik heb ook een paar kaarten gemaakt voor een wat vrolijker gelegenheid, bijvoorbeeld een huwelijk of zoveel jarig samenzijn.
Het is hetzelfde principe als de kaarten hierboven, maar dan met bruine stazon gestempeld en de stempelset met de vogels heb ik hiervoor gebruikt.
 

En ja, als ik dan zo'n middag bezig ben met deze CAS kaarten, dan begint het toch te kriebelen, dus ik heb ook nog 2 kaarten gemaakt waar iets meer kleur en franje aan zit.
Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van het mooie papier van Peri Winkle en  een die cut uit dezelfde serie.

 

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen en dat je met weinig materiaal hele stijlvolle kaarten kunt maken. Bedankt voor het kijken en tot een volgende keer.
Creatieve groetjes Alida.

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te bekijken je hebt er veel gemaakt zeg. Ik heb dat ook CAS kaarten vind ik erg mooi, maar juist de afwisseling is nog leuker.. Je kaarten zijn mooi geworden.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie kaarten zelfs de condelance kaarten hoop dat je ze hele lang niet hoeft te gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...