Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

2 december 2012

Enkele snellen kerstkaarten

Deze kerstkaarten zijn lekker snel te maken, is fijn als je er veel moet maken. Dus ga aan de slag zou ik zeggen, en laat je inspireren door deze snellen kerstkaarten te maken.

Gebruikte materialen; Craft cardstock, designpapier kaisercraft Turtle & Dove, stempels kaisercraft  Turtle & Dove, Rhinestone`s zilver en een pons van ek succes.


Gebruikte materialen: kaart wheat, designpapier Turtle & Dove golden rings en partridge, label Twig & Berrypearls pearl, embossing stans swirlsletter stickers,  pons van ek succes, twine rood en jute touw.

Gebruikte materialen: Witte kaart , designpapier van Gipsy Sister Kaisercraft, washitape gestreept en 

Gebruikte materialen:Craft cardstock, kaisercraft papier van Turtle & Dove, kerstman en scalop rand die cut Turtle & Dove, parels, de stempel en ponsen zijn uit eigen voorraad.

Creatieve groetjes Yvon


6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke en mooie kaarten!! Inderdaad een heel goed idee als je veel kaarten moet maken en niet veel tijd hebt!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig wat een mooie snelle kaarten Yvon, hier kan ik nog even mee aan de slag en dan heb ik toch mooie eigengemaakte kaarten, bedankt voor het delen en de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk te zien. en ze zijn echt snel te maken.
  Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kerstkaartjes heb je gemaakt Yvon, die eerste heeft toch wel mijn voorkeur hoor. Zo leuk en simpel. Die ga ik zeker van de week een keer maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt iedereen ze zijn echt zo snel te maken dat je er ook veel pret aan hebt, omdat ze ook nog eens heel mooi zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goh wat een leukerds , je geeft ons echt wat leuke inspiratie!!
  thx
  xox
  linn

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...