Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

20 november 2012

Bonjour!

Ik had nog wat restjes liggen van een oude, maar oh zo mooie lijn van KaiserCraft, de Bonjour Collection. Daar heb ik 2 kaartjes van gemaakt.
De basis is een ecru kleurig dubbele correspondentiekaart met daarop de vogels uit de Bonjour Collection. Haaks daarop heb ik de achterkant van dat vel verwerkt. De stempels zijn uit mijn eigen collectie en die heb ik gestempeld met stazon bruin. De Eiffeltoren is geknipt uit het vel Paris en met 3D tape wat verhoogd opgeplakt. En natuurlijk zijn de randjes weer geinkt met bruine distress inkt.
Het 2e kaartje heeft als basis een vierkante groene kaart met daarop een rustig vel uit de Bonjour Collection, dat vel heb ik bewerkt met bruine distress inkt en het template van de boomschors.
De vlinderstempel is van KaiserCraft, maar op dit moment (nog) niet in de webwinkel van ScrapPlezier. De vlinders heb ik iets gekleurd met de distress markers.
De roze/groene strookjes zijn eigenlijk afvalstrookjes, maar die komen op deze manier nog mooi tot hun recht. De vlinder is uitgeknipt uit het vel Paris en het middenstuk van het lijfje heb ik iets glans gegeven met glossy accents. De teksstempel is uit eigen collectie.
Bedankt voor het kijken en ik ben benieuwd wat je er van vindt.
Creatieve groetjes Alida.

5 opmerkingen:

 1. Beide kaartjes zijn schitterend en dat oudere papier is net zo mooi als het nieuwe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaartjes!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dank jullie wel voor het kijken en de lieve woorden, maar het is ook prachtig papier om mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...