Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

21 september 2012

Merry Christmas!

Deze week lag mijn 1e DT pakketje in de brievenbus, een royaal gevulde doos met de geweldige nieuwe kerstlijn van KaiserCraft Twig & Berry. Ik moest wel even denken wat maak je nu met een kerstlijn in september, maar dit roodborstje uit onze tuin leent zich er uitstekend voor.
Ik heb gekozen voor een vintage LO. De basis is een vel kraft cardstock, altijd mooi om als start te gebruiken. Het papier heb ik gedistresst en met een bruine distress ink aan de randjes aangezet. Ik heb ook de smalle strookjes gebruikt waar de naam van de papierlijn op staat.
Uit het vel Bethlehem heb ik de strook met december geknipt en de tekst linksbovenin. Deze tekst heb ik met 3D tape wat verhoogd opgeplakt.
Langs de randjes heb ik wat goudkleurig washi tape verwerkt. De rand rondom de foto's is met goudkleurig embossingpoeder aangezet. Wees wel voorzichtig met verhiten en strooien, anders gaat het over je hele foto heen.
Het gestreepte vel papier uit de lijn Twig & Berry heb ik aan 1 kant iets meer gedistresst en wat opgebold.
De rozette heb ik gemaakt met groen cardstock, daarop een label met een strikje van rood/wit katoenkoord en een lichtbruin en donkerbruin touwtje.
Tot slot het houten kerstboompje een gouden kleurtje gegeven met een paint dabber en er zilveren ballen van rhinestones ingehangen. Met een gouden pen om het totaal een randje gedoodled en klaar is mijn kerst LO.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn 1e creatie vinden en ik hoop dat je er inspiratie uithaalt voor jezelf.
Creatieve groetjes van Alida.

1 opmerking:

  1. Wow, super gaaf Alida en zo zie je de details nog beter echt ene toppertje en wat is die goudkleurige washitape super

    groetjes yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...