Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

22 september 2012

Happy Birthday!

Gisteren nog 2 kaarten gemaakt met het mooie Sears & Son papier, vanmiddag ga ik er nog een lo mee maken.

Happy Birthday  
Voor deze kaart heb ik het volgende designpapier gebruikt, Trilby, Charming en Gentleman, stropdas stickers,verder een gebroken witte kaart, gesneden van cardstock, rub ons Happy Birthday, pearls, zwarte inkt om mee te distressen en wat borduurgaren om wat steken te naaien.Kast kaart.
Dit leuke model kwam ik tegen via Linn, de blouse had ik al klaar liggen en toen ik dit model kaart tegen kwam wist ik meteen die ga ik maken.
Gebruikte materialen voor deze kaart, craft cardstock, Designpapier Tailor, Trilby, stropdas stickerbrads, katoenkoord en verder een pons, bruine en zwarte inkt, klein stukje lint en een heel oude stempel van de blouse.


Als je goed kijkt zie je dat de brads niet helemaal tegen het papier zijn gedrukt maar er iets boven hangen zodat je echt het effect van een knop krijgt. Wat eruit steekt is gewoon een stukje lint.

Als je een stempel hebt kan je die ook op designpapier afdrukken en dan stukjes uitknippen, doe dit ook met andere papier en zo heb je een mooi gekleurde afdruk (in dit geval een blouse).De onderste strook papier met de bolhoedjes die zit onderaan het papier van Sears & Sons.

Scrap groetjes van Yvon.

1 opmerking:

  1. ik vind ze helemaal geweldig, supermooi papier, kan bijna niet wachten op je LO tje.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...