Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

4 april 2019

Precious Moments met Astrid Zwaan......


Vandaag op het blog van Scrapplezier een design die onstaan is door middel van een scraplift, hiervoor heb ik de schitterende collectie "Stargazer" gebruikt!! Stargazer is 1 van de vele schitterende papiercollecties van Kaisercraft.......


Voor de basis heb ik wit Bazzill Cardstock gebruikt hierdoor komt het designpapier van Stargazer beter tot zijn recht. In mijn scraplift heb ik tevens de drie elementen aangehouden die de orginele designer ook heeft gebruikt. 


Voor het orginele design en de drie elementen verwijs ik jullie naar mijn eigen blog Get Busted at all Times

Alle cirkels die in het design te vinden zijn heb ik met distress inkt bewerkt waardoor de cirkel beter tot zijn recht komt. De foto van mijn jongste dochter heb ik 1 maal gemat met een stukje design papier uit dezelfde collectie. Voor de allerkleinste cirkels heb ik een perforator gebruikt. De titel van dit layout bestaat uit twee fabrikanten tw: Precious heb ik geknipt uit het design papier van "Stargazer" - Kaisercraft. Moments komt uit de Cocoa Vanilla - Midnight collectie...Ik hoop met dit design jullie heb kunnen overtuigen dat er vaak hele mooie designs naar voren komen als je kijkt en werkt met een design van iemand anders. Natuurlijk is het bij een scraplift niet de bedoeling dat je het werk van een andere designer copieeerd of namaakt. 

Bedankt voor het kijken en tot 6 april 2019!!

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...