Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 april 2019

Kaarten Inspiratie Challenge #52......


Vandaag op het blog van Scrapplezier de nieuwe Kaarten Inspiratie Challenge, deze maand hebben wij gekozen voor een kleuren moodboard met een sketch. De opdracht bij deze luid laat zoveel mogelijk kleuren van het moodboard terug komen in jouw kaart.

*****
De spelregels zijn simpel


- maak een kaart of een project aan de hand van de kleuren uit de inspiratie foto en hanteer het Thema. - publiceer jouw kaart of project op je blog en plaats de link in onze challenge.


- vergeet niet de challenge te noemen in jouw blogpost. - gebruik Inlinkz en alsjeblieft alleen de link naar jouw blogpost en niet naar jouw gehele blog.- de challenge is open tot 20 mei 2019, wij publiceren de winnaar en de top 3 op 22 mei 2019, vergeet niet dat wij alleen een Top 3 kunnen samenstellen bij 5 of meer deelnemers.- de nummer 1 van de Top 3 wint een cadeau bon van 10 euro die beschikbaar wordt gesteld door Scrapplezier.nl.

Have fun..................

3 opmerkingen:

  1. Ooo deze challenge helemaal vergeten...helaas was ik niet de enigste :( Jammer want jullie hebben een leuke blog en zeker een leuke prijs....lieve groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wanneer wordt er weer zo'n inspiratie challenge gehouden? Al zo lang wil ik kaarten maken, dus zou ik graag mee willen doen aan de challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. İstanbul Masaj Salonu olarak siz değerli müşterilerimize En iyi ve En kaliteli masaj hizmetleri vermekteyiz.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...