Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl


Tot 10 juni 2019 alle Paper pack 4 halen = 3 betalen
(het wordt berekend als 25% korting op elek 4 paper pack)

5 januari 2019

Good Vibes met Astrid Zwaan.....
Vandaag op het blog van Scrapplezier geen Kaisercraft layout maar een design met de prachtige Good Vibes collectie van Crate Paper / Maggi Holmes.... Aankomend jaar gaan jullie steeds meer andere collectie's en fabrikanten zien dan alle jaren ervoor.


De collectie Good Vibes heeft prachtige kleuren die van het witte cardstock afspatten zoals fucshia, blauw, paars, geel combineert met zacht roze en craft!! Wat je veel ziet in deze collectie zijn, bloemen, lama's en cactussen....


Voor de basis heb ik gebruik gemaakt van wit Cardstock waarop twee layers verwerkt zijn, wel allebei gescheurd en aflopend. De foto is twee keer gemat, de binnenste mat is een druk gekleurd vel die ook te zien is als layer op het layout en de buitenste mat is een rustgevend craft vel die ook te zien is op het layout.
De foto is verhoogd door middel van chipboard. Daarna kan de afwerking beginnen waarbij is chipboard elementen, stickers en kurk heb gebruikt.
Ik hoop dat ik jullie met dit design een impressie heb kunnen geven wat je allemaal kunt doen met deze geweldige collectie van Crate Paper / Maggi Holmes! Ik kan jullie wel zeggen dit is absoluut mijn favorite fabrikant en designer (al vanaf het begin dat ik begon met scrappen). 

Bedankt voor het kijken en tot gauw!!

2 opmerkingen:

  1. Dat is zeker een hele gave layout met toffe kleuren en en chipboard elementen. Ik snap wel dat je graag met deze vrolijke spulletjes werkt Astrid.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...