Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

3 november 2018

Love you met Astrid Zwaan.......


Dit blijft een geweldige collectie om naar te kijken, de blauwachtige collectie is geweldig te combineren met zwart wit foto's, zowel verwerkbaar voor jongens als voor meisjes!!

Het layout van Astrid is door middel van een sketch tot stand gekomen, voor dit design heeft zij gebruik gemaakt van een foto van haar oudste zoon, eind vorige maand heeft zij dezelfde collectie laten zien maar toen verwerkt met een foto van haar jongste dochter en vriendin.


Voor de basis heeft Astrid gewoon een dessinvel gebruikt van de collectie, daarop zijn verschillend layer bevestigd die zowel uit dessin papier bestaan als uit collectables van dezelfde collectie.De foto is gemat met een stukje donkerblauw dessin vel, hierdoor komt de foto nog meer naar voren in het design. Wat ook de bedoeling is dit omdat Astrid haar zoon het centrale punt is van haar design.


Wat ook duidelijk te zien is op de foto is dat de layers verhoogd en onverhoogd zijn verwerkt waardoor je heel veel dingen kan toevoegen die je ook in je design wil laten zien.

Prachtige collectie en geweldig CAS design met een duidelijk doel, bedankt voor het kijken en tot gauw!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...