Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

27 oktober 2018

Family met Astrid Zwaan..........


Vandaag op het blog van Scrapplezier een layout gedesigned met de prachtige Stargazer collectie, deze collectie bestaat uit prachtige blauwtinten die geweldig combineert met zwart wit foto's.


Het layout is tot stand gekomen door middel van een sketch waarbij Astrid bepaalde elementen heb doorgevoerd in haar design. Een ieder die Astrid kent weet inmiddels wel dat zij de sketch nooit letterlijk hanteert, elementen er uit pikt en in een ander context plaatst.


De titel van het layout is niet van Kaisercraft maar van Creative Embellisments, Astrid heeft het chipboard element bewerkt met clear gesso met daarover een een laag heavy gesso en tot haar verbazing kreeg zij een soort van gecrackled effect.
 

De borders die je onder en bovenaan het design zijn gedistressed en op 1 plek een extra effect meegegeven door middel van een collectable.


De collectable die Astrid heeft toegevoegd ontpopt zich tot een prachtige bloem!!

Bedankt voor het kijken, ik hoop dat jullie genoeg inspiratie hebben gekregen om lekker een dag voor je zelf en eigen creaties op papier te zetten. Heel fijn weekend namens het team van Scrapplezier en tot gauw!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...