Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

22 september 2018

Top 3 -- Inspiratie KaartenChallenge #44.......

Voor de Kaarten Inspiratie Challenge #44 hebben wij 7 geweldige inzendingen mogen ontvangen, hier kunnen wij weer een top 3 van maken.  7 Prachtige exemplaren vol met eigen inspiratie en technieken. 

No. 1 Marjolein


Marjolein is heel dicht bij de challenge gebleven en de inspiratie foto is goed zichtbaar in deze uitwerking, gestempelde tekst....TOP!!

No. 2 LindaCrea


Net als Marjolein is LindaCrea ook heel dicht bij de challenge gebleven, LindaCrea heeft er alleen een mixed media element aan toegevoegd waardoor het effect van de hexagon's weer heel anders naar voren komt!!

No. 3 Silvia Hoekman-Broeze


Dit is weer totaal iets anders Silvia heeft de Hexagons als vorm van haar kaart gekozen wat Top ingevuld is. Daarnaast heeft Silvia de Hexagons gekoppeld aan een Onderwerp die langzamerhand dichter bij komt!!

Marjolein, LindaCrea en Silvia namens het team van Scrapplezier wil ik jullie alle drie van Harte Feliciteren, Marjolein zou jij zo vriendelijk willen zijn om jou emailadres door te mailen naar dt@scrapplezier.nl, Helena zou er zo spoedig mogelijk zorg voor dragen dat jouw kado-bon tussen jouw emailberichten zit!!

Daarnaast wil ik iedereen bedanken voor hun deelnamen, geweldig inspirerende projecten en kaarten heb ik voorbij zien komen....TOP....ik heb er onwijs van genoten!!

24 September 2018 zal de nieuwe Kaarten Inspiratie Challenge gelanceerd worden ik hoop dat jullie dan ook weer van de partij zullen zij. 

Heel fijn weekend, bedankt voor het kijken en tot 24 September 2018

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met jullie prachtige kaartjes!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Team ScrapPlezier bedankt voor de derde plek in de top 3. Marjolein en LindaCrea gefeliciteerd en Suzan bedankt voor de felicitatie.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...