Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

18 september 2018

So very Sweet met Astrid Zwaan........


Vandaag een layout van mezelf wat ik speciaal gedesigned heb voor mijn kleindochter Jealee Diana, voor dit design heb ik gebruik gemaakt van de prachtige Hike & Seek collectie van Kaisercraft!! Een prachtige collectie voor baby's maar ook voor peuters en kleuters!!


Voor mijn basis heb ik gebruik gemaakt van twee dessin vellen uit de collectie, de eerste heb ik alleen verstevigd met chipboard, de twee heb ik in de linkerhoek 14 a 15 centimeter naar het midden toe gescheurd en hierop de touwtjes techniek toegepast. Hierdoor ontstaat er een soort van golf. Tevens is deze laag oop voorzien van verstevigd chipboard. Op de foto staat dus mijn kleindochter Jealee Diana, de foto is gemat met een stukje dessin vel, verhoogd aangebracht en voorzien van 2 collectables uit dezelfde collectie.
Onder de ontstane golf heb ik bloemen uit de collectie van 49 & Market bevestigd, gebruikte kleuren Natural Blush en Sage Cluster.Voor dit design heb ik gebruik gemaakt van een geweldige sketch, vele van jullie weten dat ik designer ben van een heel bekende sketch challenge site in Amerika. Ik had best veel moeite om de sketch mijn eigen te maken maar des al niet te min hoop ik dat jullie genoeg inspiratie heb gegeven om zo ook anders naar een sketch te kijken.
Bedankt voor het kijken en tot gauw.....

1 opmerking:

  1. You have a amazing talent. A great and a stunning layout form your granddaughter you can be proud!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...