Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

22 augustus 2018

Top 3 --- Kaarten Inspiratie Challenge #43.......

Voor de Kaarten Inspiratie Challenge #43 hebben wij 3 geweldige inzendingen mogen ontvangen, helaas kunnen wij hier geen top 3 van maken. Toch wil ik jullie de uitwerkingen van deze challenge met jullie delen. 3 Prachtige exemplaren vol met eigen inspiratie en technieken.

LindaCrea
Caroline

Sylvia

Zoals jullie kunnen zien heeft iedereen zijn eigen stijl daarom zijn ze alle drie geweldig en een lust voor het oog. Langs deze weg wil ik jullie dan ook bedanken voor het meespelen!!! 

Vanaf overmorgen wordt de nieuwe Kaarten Inspiratie Challenge gelanceerd, ik hoop dat iedereen dan weer van de partij is. Heerlijk smullen van inspiratie, technieken, kleuren!!

4 opmerkingen:

 1. Schitterende kaarten! Inderdaad elk een eigen stijl.... maar alle drie geweldig mooi!
  Het is ook een prachtige sketch om mee te werken.... alleen ligt mijn kaart al 2 weken half klaar op mijn bureau :(. Doosje tijd helemaal leeg....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat er weer zo weinig inzendingen zijn! Leuk dat onze kaarten toch worden geshowd, dank je wel!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgende keer doe ik weer gezellig mee!. Leuk om de kaarten van de deelnemers te zien,volgende keer zijn het er vast meer. Groeten van Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat er (weer) zo weinig inzendingen waren. Kan het niet zijn doordat het vaak een gecombineerde opdracht is, bijvoorbeeld: een thema met een sketch. Of een inspiratiefoto met kleurenthema. Misschien is het een idee om slechts een van beide te doen, zodat er meer vrijheid is voor de uitwerking? Is maar een ideetje hoor :) probeer mee te denken waar het aan zou kunnen liggen... Groetjes, en tot een volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...