Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

6 augustus 2018

Live in the Moment met Astrid Zwaan............


Vandaag op het blog van Scrapplezier een design van mezelf, ik heb gebruik gemaakt van de schitterende Anthology collectie van Kaisercraft. Eèn van mijn favoriete collecties, ik moet er ook bij zeggen dat bijna elke collectie van Kaisercraft een lust voor het oog is!!


Voor dit design heb ik gebruik gemaakt van een sketch en heb daar mijn eigen draai aangegeven dit omdat ik niet hou van klakkeloos alles precies hetzelfde te maken zo als aangegeven is. Zoals jullie kunnen zien heb ik een aantal elementen uit de sketch gehaald en verwerkt op mijn eigen manier.


Voor mijn design heb ik voor meer dan 100% gebruik gemaakt van de Anthology collectie van Kaisercraft, de foto die ik heb gebruikt daarin komen dezelfde warme kleuren terug als in de collectie.


Op deze detail foto kunnen nogmaals de mooie warme kleuren ervaren en zien hoe geweldig de collectables zijn. Deze collectables komen helemaal op de effen dessinvellen tot hun recht.Ik kan jullie zeker aanraden om ook eens met een collectie en alle toebehoren van Kaisercraft te gaan werken, je zult echt verbaasd zijn hoe goed alles met elkaar werkt en machted!!

Bedankt voor het kijken en tot gauw.....
 

2 opmerkingen:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...