Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

30 mei 2018

Sterkte met Helena Handa.......

Vandaag op het blog van Scrapplezier weer een prachtige kaart van Helena met een wel heel toepasselijke titel  "Sterkte", een beetje Sterkte kan Helena ook heel goed gebruiken want qua gezondheid loopt het niet helemaal lekker!! Helena heeft te maken met helse pijnen door haar "Frozen Shoulder" dit houd in dat zij een ontsteking heeft aan het gewrichtskapsel van de schouder. Dit brengt heel veel frustratie met zich mee omdat je heel veel wil doen maar gewoon niet kan. Toch is Helena is staat geweest om deze kaart voor ons te designen waar ik haar heel dankbaar voor ben!!


Voor de basis heeft Helena standaard design-papier gebruikt met een standaard afmeting, de randen zijn gedistressed met een gelijke kleur inkt. Zoals jullie kunnen zien bestaan de embellisments allemaal uit gestanste onderdelen, de titel van deze kaart is doormiddel van een stempel tot stand gekomen.


Op deze foto is goed te zien dat het tagje met de gestempelde titel verhoogd is aangebracht dit kan je doen door middel van foam of chipboard mocht je beide niet in huis hebben kan je ook altijd een stukje gebruikten van een oude doos.


Prachtige vlinder die voor heel veel gebeurtenissen als symbool gebruikt wordt!!


Het hart van de bloem is bewerkt met een prachtige parel die gelijk is aan de kleur van de bloem, een detail die niet mag ontbreken op deze kaart.

Helena onwijs bedankt voor jou bijdrage vandaag, Cathy, Debbie, Anneke en natuurlijk mezelf willen jouw heel veel beterschap wensen en wij hopen dat jouw herstel zo spoedig mogelijk mag verlopen....

Bedankt voor het kijken en tot juni 2018!!

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...