Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

16 mei 2018

Beautiful met Astrid Zwaan.......


Vandaag op het blog van Scrapplezier een layout gedesigned met de prachtige Misty Mountain collectie van Kaisercraft, in deze collectie ziet u prachtige paarse, oranje en blauwe tinten. Een genot voor elke scrapper, u kunt vele kanten uit met deze papierlijn. 


U kunt zien dat ik voor dit design 3 dezelfde foto's heb gebruikt, de foto is door middel van SnapChat genomen waarbij tevens een filter is gebruikt, foto is wederom gemaakt door mijn dochter Chimène!! 
De foto's zijn alle drie even groot uitgesneden en daarna bewerkt met een papieren frame, dit frame is be-inkt met Distress ink van Tim Holtz/Ranger. Daarna zijn deze foto frames bevestigd op mijn basis waarvan 2 horizontaal en 1 verticaal....


Het design is afgemaakt met collectables uit dezelfde Misty Mountains collectie en stickers van het Misty Mountains co-ordinating sticker sheet. Een aantal van de collectables zijn verhoogd aangebracht.

Een prachtige collectie en het is zeer zeker de moeite waard om mee te mogen werken, ik hoop dat ik jullie met mijn design geïnspireerd heb om zo een eigen invulling te geven aan deze collectie....

Bedankt voor het kijken en tot gauw!!..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...