Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

10 maart 2018

Inspired by Color -- Maart 2018.....


Vandaag de nieuwe Inspired by Color challenge op het blog van Scrapplezier, deze challenge is speciaal voor de layout makers onder ons. Een challenge met deze maand een moodboard en het thema is "Pretty Peach Tones".

Laat je inspireren door ons team :

Debby Pulford

Prachtig Mixed Media layout, Debbie is geinspireerd geraakt door de kleuren van het moodboard maar ook door de feest-artikelen.

Cathy Sanders

Cathy is geinspireerd geraakt door de kleuren van het moodboard maar ook door de zwierige franjes die Cathy vertaald heeft in de jurken van de damens op de foto.

*****
De regels zijn Simpel

- maak een layout geinspireerd door het thema - Inspired by color.
- publiceer jouw layout op je blog en plaats de link in onze challenge.
- vergeet niet de challenge te noemen in jouw blogpost.
- gebruik Inlinkz en a.u.b alleen de link naar jouw blogpost en niet naar jouw hele blog.
- de challenge is open tot 6 maart 2018, wij publiceren de winnaar en de Top 3 op 8 maart 2018, vergeet niet dat wij alleen een Top 3 kunnen samenstellen bij 5 of meer deelnemers.
- de nummer 1 van de Top 3 ontvangt van ons een cadeau bon van 10,00 euro die beschikbaar wordt gesteld door Scrapplezier.nl


1 opmerking:

  1. Wat een mooi moodboard is dit, ik houd van deze zachte kleuren. Mooie voorbeelden zijn er gemaakt! Hopelijk komen er nog meer inzendingen.
    Ik neem aan dat ik wel op tijd ben, want de challenge staat er nog niet zo lang op. Maar de data die vermeld staan zijn van begin maart, anders merk ik het ook wel ;-).

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...