Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

27 maart 2018

I Love You to the Moon and Back met Astrid Zwaan.....

Vandaag op het blog van Scrapplezier mijn eerste double page project, naar aanleiding van een challenge op het Kaisercraft blog heb ik mezelf echt uitgedaagd en heb ik de stoute schoenen aangetrokken om het toch eens te proberen. Voor 99% heb ik gebruik gemaakt van Kaisercraft materialen de materialen bestaan uit de Kaisercraft collectie P.S. I Love you en de collectables van de collectie Ma Cherie. 


Voor de basis heb ik gebuik gemaakt van wit cardstock, daarop heb ik gebruik gemaakt van 5 verschillende dessin vellen uit bovengenoemde Kaisercraft collectie. De foto's van mijn jongste dochter Chimène heb ik gemat. Chimène heeft zelf de foto's maakt met haar Iphone en zelfstandig bewerkt. 


Zoals jullie op bovenstaande foto's kunnen zien hoe mooi de collectables uit de Ma Cherie collectie zijn en daardoor geweldig te combineren zijn met de dessin vellen uit de P.S. I Love you collectie!!

Hieronder laat ik jullie wat snapshot zien van mijn double page project.....


Ik hoop dat ik met mijn design jullie heb weten te overtuigen dat het best geweldig is om ook eens iets anders te doen dan het standaard project, Kaisercraft en Cathy Sanders hebben mij zeker weten te overtuigen. Bedankt voor kijken en tot 30 maart 2018 want dan staat er een mooi project van Debbie op jullie te wachten!!

2 opmerkingen:

  1. I always tell you you're so talented and make always nice color combinations!! Again stunning Astrid! I love it

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...