Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

4 december 2017

Merry Christmas met Astrid Zwaan.........

Vandaag op het blog een Merry Christmas kaart van mij, gedesigned met "Turtle Dove" van Kaisercraft, wit cardstock, chipboard van Scrapiniec, bloemen van Prima Marketing, besjes, denne-appel en een stans van Sizzix.


Voor de basis heb ik wit cardstock gebruikt met een afmeting van 15 x 15 cm, voor de 2de layer heb ik het dessin sheet "partridge" gebruikt met een afmeting van 14.5 x 14.5 cm. De derde layer heeft een afmeting van 13.5 x 13.5 cm en is van wit cardstock, tevens heb ik in deze layer een gedeelte gestanst namelijk de Sizzix Thinlits die set "Mixed Media Christmas"


Nu kan de opmaak beginnen daarvoor heb ik gebruik gemaakt van papieren dennetakjes die ik gestanst heb met de Sizzix Thinlits die set "Holiday Greens", chipboard van Scrapiniec, een prachtige kerstrode bloem van Prima Marketing, besjes en denne-appeltje van de Action. 
Wat een prachtige materialen om mee te werken en daarmee komt er zoveel inspiratie naar boven borrelen!!! Ik hoop dat ik dit aan jullie heb kunnen overdragen.
Bedankt voor het kijken en tot 6 december de dag dat alle voorbereidingen worden getroffen om Kerst in Nederland groots te vieren.

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...