Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

18 november 2017

De Intocht van Sinterklaas met Astrid Zwaan......


Vandaag 18 november 2017 de dag dat Sinterklaas en zijn pieten Nederland aandoen een feestelijke happening voor zowel jong en oud!!!
Dit jaar is Dokkum aan de buurt om de pakjesboot te verwelkomen het wordt een groot feest een feest van Rode Wangen me een Winterse uitstraling.

De Pakjesboot is nog onderweg, en het is te hopen dat Sinterklaas op guur weer gerekend. Een warme tabberd kan bij aankomst in Dokkum vandaag geen kwaad, Houd mutsjes en baarden vast. 
Zodra de Sinterklaas en zijn pieten aanleggen, is het hooguit een graad of acht in Friesland. Buien en een matige tot krachtige noordwestenwind laten de gevoelstemperatuur dalen tot rond het vriespunt.  Wisselvallig rode wangenweer dus. 

De kans op een Fries surprisezonnetje in op zo’n 30 procent, de voorspelling voor een bui, mogelijk met hagel, ligt met 50 procent beduidend hoger. Vanaf het middaguur neemt de kans op regen toe. Plensbuien zijn niet uitgesloten, mogelijk vergezeld van hagel en een klap onweer.

Wie niet naar Dokkum afreist om de sint en zijn gevolg te onthalen, maar op een andere plaats de intocht viert, heeft misschien meer geluk. Toch moet rekening gehouden worden met een soortgelijk scenario. De kustprovincies lijden onder hetzelfde gure weerbeeld. Landinwaarts waait het iets minder hard en voelt het minder koud aan.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Astrid. Op 30 Augustus heb ik een mail gestuurd voor gastdesigner maar heb hier geen bericht op terug gekregen.
  Misschien over het hoofd gezien?
  Gr, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ellen, niet over het hoofd gezien, wij zijn er mee bezig
   Gr. Astrid

   Verwijderen

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...