Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

28 november 2017

Magic Elf's met Astrid Zwaan........

Vandaag op het blog van Scrapplezier een layout van mezelf, voor dit design heb ik een prachtige kerst collectie gebruikt van Bo Bunny "Elf Magic"
Op de foto is mijn jongste dochter Chimène en haar vriendin Sharon te zien die midden in de zomer verkleed waren als kerst elfen dit omdat ik foto's nodig had voor mijn kerst layout's. Inmiddels is zij nu wel een paar jaar ouder maar kon het niet weerstaan om de foto nogmaals te gebruiken..... 


Voor de basis heb ik een wit vel cardstock gebruik met daar op een dessin vel uit de collectie Elf Magic. Dit vel is ongeveer aan alle kanten 1 cm kleiner. In het midden heb twee verschillende layers uit de Elf Magic Collectie bevestigd, daarop de foto die tevens gemat is. Aan de rechterkant van de layers heb ik een stukje van een tag verwerkt met daarop een chipboard element!! Nu kan de afwerking beginnen met chipboard elementen en alfa's uit de tickers collectie van American Crafts.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om straks na de kerst wanneer alle gemaakte kiekjes zijn afgedrukt weer lekker aan de slag te kunnen. Bedankt voor het kijken en tot gauw!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...