Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

6 oktober 2017

My Girl met Astrid Zwaan........

Vandaag op het blog van Scrapplezier een design dat door middel van een sketch tot stand is gekomen, voor dit design heb ik gebruik gemaakt van de prachtige papier collectie "Spring Fling" van Pebbles.
Op de foto kunnen jullie mijn jongste dochter "Chimène zien die dol is op foto graveren en ook deze foto zelf gemaakt heeft!!


Zoals jullie weten hou ik van Clean and Simple layout's het vleugje romantiek wat ik graag toevoeg aan mijn designs is in dit project wel de Prima Marketing bloem in combinatie met de glimmende palletten.

Voor mijn basis heb ik gekozen voor een wit vel Bazzill Cardstock, daarop bevinden zich twee stukjes papier uit de "Spring Fling" collectie van Pebbles (restjes), een doiley die ik zelf gestanst heb met een Prima Marketing Die item 584054 en een stukje papier uit de "Spring Fling" collectie van Pebbles. Journaling kaartjes zijn ook afkomstig uit deze collectie. Voor de afwerking van dit project heb ik gekozen voor een Prima Marketing en een embellisment uit deze collectie, titel zijn cardstock alfa's uit de Pebbeles collectie, palletten en wood veneer zijn afkomstig uit de collectie van Studio Calico!!Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om een eigen design te maken met als lei-draad een sketch!!
Bedankt voor het kijken en tot 8 oktober 2017 als wij de Top 3 bekent maken van de Inspired by Color Challenge.

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...