Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

12 oktober 2017

Make every day count met Debbie Pulford..........

Vandaag een prachtig design van onze designer Debbie Pulford, Debbie heeft gebruik gemaakt van de mooie Indigo Skies Collectie van Kaisercraft!!! Mooie blauwe chipboard elementen, sprays, stickers en dessin papier maken het geheel compleet.


Voor de basis heeft Debbie een wit vel cardstock gebruikt, deze heeft zij besprenkeld met inkt en prachtige teal palletten. Voor haar design heeft zij gekozen om tussen de mixed media elementen in schuine vorm te designen met stroken papier die je aan het uit einde van elke dessin vel vindt. De onderste strook is een sticker die de rij sluit.

De foto in dit design is gemat waardoor de foto beter tot zijn recht komt. Onder de foto bevind zich een stukje gaas doek die uit elkaar getrokken is en hier en daar onder de foto uitkomt. Het design rondom de foto wordt afgewerkt met collectables en tekst strips uit de Indigo Skies Collectie van Kaisercraft. Het thema Geluk heeft Debbie prachtig verwoord in dit design, mooie elementen heeft zij voor haar design gebruikt. De inspiratie spat er van af om twee technieken door elkaar te mengen!!
Bedankt voor het kijken en geniet van jullie dag!!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...