Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

10 september 2017

Inspired by Color - September 2017


Vandaag de nieuwe Inspired by Color Challenge op het blog van Scrapplezier, deze challenge is speciaal voor de layout makers onder ons. Een challenge met deze maand een moodboard met prachtige frisse kleuren en met het Thema "Happy" 


Laat je inspireren door ons team: 

 Cathy Sanders
Voor de uitwerking van deze challenge heeft Cathy gebruik gemaakt van  Sail away en Sandy Toes Collectie's van Kaisercraft. Cathy heeft voor haar design een stuk wit cardstock bewerkt met 3 verschillende soorten blauwe kleuren inkt, daarna heeft zij een rode kleur inkt toegevoegd. Door het stuk cardstock door de cuttlebug gehaald om texture aan te brengen. De onderkant van dit stuk papier heeft zij bewerkt met een stik steek en borduurgaren. Door de te spelen met de foto's hebben zij een eigen plek in het design gekregen, vastgezet en daarna door middel van tekst stickers en een verscheidenheid aan papier cirkels het design afgemaakt.

Deb Pulford


Debbie heeft voor een hele andere kleur basis gekozen en deze bewerkt met mixed media accenten, de kleuren die Debbie heeft kozen voor haar basis maar ook de kleuren die zij verwerkt heeft in haar vleugje mixed media komen in zijn geheel terug qua dessin papier keuze. Prachtig afgewerkt met bloemen, pearls, tekst strips.
De foto die zij voor dit design heeft gekozen komt samen met de gekozen papieren hart rechts boven de foto!!

*****
De regels zijn simpel

- maak een layout geinspireerd door het thema - Inspired by color.
- publiceer jouw layout op je blog en plaats de link in onze challenge.
- vergeet niet de challenge te noemen in jouw blogpost.
- gebruik Inlinkz en a.u.b alleen de link naar jouw blogpost en niet naar jouw hele blog.
- de challenge is open tot 6 oktober 2017, wij publiceren de winnaar en de Top 3 op 8 oktober 2017, vergeet niet dat wij alleen een Top 3 kunnen samenstellen bij 5 of meer deelnemers.
- de nummer 1 van de Top 3 ontvangt van ons een cadeau bon van 10,00 euro die beschikbaar wordt gesteld door Scrapplezier.nl 

Heel veel succes!! 

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...