Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

7 augustus 2017

You are my sunshine met Deb Pulfort..............

Goedemorgen Allemaal,

Ten eerste wil ik jullie mijn excusses aanbieden voor de vertraging van onderstaand blogpost, wegens omstandigheden was ik niet in staat het project van Deb Pulfort eerder te publiceren. 

Vandaag laat Deb een prachtig layout zien, voor dit project heeft Deb gekozen om jullie te inspireren om toch eens met foto's uit de oude doos te werken. In combinatie met design papier van Kaisercraft en een vleugje mixed media kom je toch een geweldig eind resultaat!!


Voor dit layout heeft Deb gekozen om met een witte basis te werken, het mixed media gedeelte is door middel van een Kaisercraft stencil en de medium's Mist in Olive en Lime Green tot stand gekomen, de lijn "Bow and Arrow" maakt het plaatje compleet!! 
Voor de afwerking heeft Deb gekozen voor wood veneer, chipboard / die-cut elementen, pearls en een handgeschreven tekst. 
Op de foto zien jullie de man van Deb en hun 15 weken oude zoon die aankomend jaar (Oktober) 21 wordt, je kan wel zeggen wat vliegt de tijd en helemaal als je zelf moeder wordt.

Hier onder wat foto's om van dichtbij te kunnen zien hoe het layout tot stand is gekomen.
Prachtig layout met onwijs veel inspiratie punten waar elke scrapbooker van droomt, ik en Deb hopen samen dat jullie na het zien van dit layout jullie vingers ook gaan kriebelen om aan de slag te gaan met oude foto's gecombineerd met een vleugje mixed media!!

Bedankt voor het kijken en heel veel plezier vandaag met de inhuldiging van het Nederlandse vrouwen elftal dit gisteravond Europees Kampioen zijn geworden!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...