Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

20 augustus 2017

Murphy met Deb Pulfort.....

Vandaag op het blog van Scrapplezier laat Debbie een prachtig layout zien, voor dit layout heeft Debbie de prachtige lijn Indigo Skies gebruikt. Debbie wilde voor dit design iets anders dan alleen maar rechthoeken, cirkels en vierkanten, dus besloot Debbie voor dit design driehoeken te gebruiken. Met behulp van de Kaisercraft Indigo Skies collectie heeft Debbie twee driehoeken gesneden en deze omlijnt met een Sharpie verf-pen. 

Voor de basis van dit design is een vel 30.5 x 30.5 uit de Basecoat collectie genomen daarop heeft zij bepaalde stukken besprayed en gespetterd met  Ranger Distress Inkt en Heidi Swapp Color Shine. De randen van de basis zijn gedistressed met een distress tool de ontstane randen hebben een extra effect meegekregen d.m.v. Blueprint Sketch.


Nadat de achtergrond (basis) droog was heeft Debbie de driehoeken bevestigd op haar basis, de foto toegevoegd net enkele stickers en die-cuts uit de Indigo Skies collectie en de titel van dit design. Tevens heeft Debbie een handgeschreven tekst toegevoegd om het layout af te ronden.De alfa's komen uit de collectie van Cosmo Cricket, deze alfa's heeft Debbie bewerkt met Heidi Swapp Colour Shine (tinsel). Debbie zelf is helemaal weg van deze manier van bewerken!!

Debbie is met dit design een uitdaging aangegaan en wil deze ook overbrengen bij al haar scrapvrienden....neem wat restjes en herbelicht deze om er weer wat geheel nieuws van te maken.

Bedankt voor het kijken en ik wil jullie een hele fijne zondag wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...