Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

10 augustus 2017

Inspired by Color - Augustus 2017......

Vandaag de nieuwe Inspired by Color Challenge op het blog van Scrapplezier, deze challenge is speciaal voor de layout makers onder ons. Een challenge met deze maand een moodboard met prachtige lichtblauwe, groene en roest achtige kleuren. 

Laat je inspireren door ons team: 

 Cathy SandersVoor dit design is Cathy aan de gang gegaan met restjes Kaisercraft papier een mooie manier om een geweldig design neer te zetten. De aardbol is een "cutfile" die geweldig tot zijn recht komt! De koffers en liniaal rechts op het design zijn door middel van stempels tot hun recht gekomen. Cathy haar design lijkt in eerste instantie clean & simple maar door toevoeging van draad, palletjes en inkt spatters krijgt het design Relocating toch een vleugje mixed media met zich mee!!

Deb Pulford


Debbie heeft voor haar design juist de blauwe accenten van het moodboard naar voren laten komen en omschrijft een roadtrip van speciale momenten, lol hebben, familie banden etc etc. Het vleugje mixed media geeft een extra accent aan haar design.
 
*****
De regels zijn simpel

- maak een layout geinspireerd door het thema - Inspired by color.
- publiceer jouw layout op je blog en plaats de link in onze challenge.
- vergeet niet de challenge te noemen in jouw blogpost.
- gebruik Inlinkz en a.u.b alleen de link naar jouw blogpost en niet naar jouw hele blog.
- de challenge is open tot 6 september 2017, wij publiceren de winnaar en de Top 3 op 8 september 2017, vergeet niet dat wij alleen een Top 3 kunnen samenstellen bij 5 of meer deelnemers.
- de nummer 1 van de Top 3 ontvangt van ons een cadeau bon van 10,00 euro die beschikbaar wordt gesteld door Scrapplezier.nl 

Heel veel succes!! 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...