Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

26 augustus 2017

Crusin Along with You met Cathy Sanders.......

Op het blog van Scrapplezier trekt Cathy het thema Roadtrip van onze challenge door in haar design voor Scrapplezier in de maand augustus 2017, onder andere heeft Cathy gebruik gemaakt van the Garage Days Collectie o.a heeft zij gebruik gemaakt van de volgende design vellen : Gas Tank - Tool Box - Tyre Shop!!


Naast bovenstaande collectie heeft Cathy voor haar basis gebruik gemaakt van wit cardstock, zij voegde tevens een collectable toe en zoals jullie misschien kunnen zien is dat een auto. 

Zodra Cathy tevreden was met de ligging van het designpapier is zij opzoek gegaan naar een geschikte titel voor haar design, tussen haar restjes papier, embellisments etc etc vond zij een oude rub-on van We R Memory Keepers. Het plaaten van deze rub-on ging uitmuntend, daarna heeft zij een tekst strip met "Sweet Ride" onder de auto geplaatst, daarna met de naaimachine een aantal stiksels toegevoegd en met de hand een journaling geschreven.

Prachtige design en wat komt de challenge van 10 augustus goed naar voren, misschien voor jullie volgers ook eens het proberen waard om meerdere designs aan een challenge te koppellen.

Bedankt voor het kijken en geniet van jullie dag!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...