Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

20 juli 2017

Sydney met Deb Pulford.......

Vandaag op het blog een schitterend layout van Deb, prachtige craft basis in combinatie met lichtblauwe en roze kleuren die dan geweldig tot zijn recht komt. De collectie waar ik het over heb is de schitterende "Wild Flower Collectie"van Kaisercraft.


Zoals jullie kunnen zien is de tweede layer van dit design van craft cardstock, deze layer is rijkelijk bestempeld met clear stamps uit de Cherisch collectie van Kaisercraft. Daarnaast wordt deze layer voorzien van een extra accent namelijk inkt, deze inkt is van de Hero Arts Black Dye.


Daarna kan de opbouw van het design beginnen en wederom houd Debbie de foto als centraal midden punt. Voor dit design heeft Debbie drie lagen design papier gebruikt en de foto twee keer gemat. Zodra deze layers bevestigd zijn kunnen de embellisments gerangschikt worden, hiervoor heeft Debbie gebruikt wood veneer, collectables, chipboard titel (deze is ingekleurd met water colors van Prima Marketing) en tekst strips!!


  
Prachtig design vol inspiratie met een foto van Debbie en haar man die centraal in het design staan, mooie herinnering voor later om deze nog maals met de klein kinderen te delen. 

Bedankt voor het kijken en tot 6 juli 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...