Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

16 juli 2017

Run Debbie Run met Deb Pulford........

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtig design / layout van Deb Pulford. Gedesigned met de prachtige design vellen en collectables uit de "Wildflower" collectie van Kaisercraft!!


Met de collectie Wildflower stap je in een waterverf Wonderland, handgeschilderde bloemen, vlinders en mooie patronen.  Lichtroze en teelborstels marmeren strepen en zwarte verfvlekken omringen betekenisvolle gevoelens die uw hart zullen verwarmen.


 Voor dit design heeft Debbie een sketch gebruikt, de zijkanten van de basis, alle layers en die-cuts zijn be-inkt met Versacolour "Pinecone", de hoofd foto in dit design is gemat met donkergroen cardstock om wat extra texture aan te brengen is de tweede foto verhoogd aangebracht!!


Zoals jullie kunnen zien zijn bijna alle elementen afkomstig van de fabrikant Kaisercraft en heeft Debbie een paar andere fabrikanten toegevoegt waardoor er èèn geheel ontstaat.


Om aansluiting te vinden naar de bovenkant van het layout heeft Debbie gebruik gemaakt van alfa's (titel) en inkt spatten......


Prachtig layout en wat een inspiratie om zo tot een prachtig project te komen. Bedankt voor het kijken en tot gauw!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...