Creative Oproep bij ScrapPlezier..............

Wil jij Gastdesigner bij ons zijn? Mail ons dan nu via dt@scrapplezier.nl

26 juli 2017

Really met Cathy Sanders.......

Vandaag op het blog van Scrapplezier een prachtig helder Clean and Simple layout van Cathy Sanders, gedesigned met de prachtige Bombay Sunset Collectie van Kaisercraft!!

Bombay Sunset bevat prachtige Fuscia, Teal en Oranje kleuren waardoor jouw projecten prachtig helder overkomen en je zelfs een blij gevoel geven.


Naast de Bombay Sunset collectie heeft Cathy de strips uit de collectie Fly Free gehaald wat inderdaad een hele goede combinatie met de Bombay Sunset collectie is. Nadat de basis was gelegt kon Cathy haar foto's bevestigen en overgaan tot de afwerking voor deze afwerking heeft Cathy gekozen voor bloemen de bloemen die u vindt op dit project zijn met de hand uitgeknipt en bevinden zich ook in de Bombay Sunset collectie. De titel van dit project is d.m.v. een silloutte tot stand gekomen, als laatste heeft Cathy wat sprinkles van bling bling toegevoegt aan de pagina.

Prachtig layout en zeer inspirerend om met verschillend lijnen aan de slag te gaan die een geweldige combo vormen. Bedankt voor het kijken en tot 28 juli 2017.

1 opmerking:

Thanks for comming by !
Bedankt voor je bezoek !
Obrigada pela visita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...